Υγρασία Fabric Διαχείρισης διατηρείται δροσερό Στεγνό με Σπορ Jersey, Ποδηλασία Jersey, Bike Jersey, Άσκηση Fabric Ένδυση, πλεκτό ύφασμα, πλεκτών υφασμάτων

  • Ρούχα Bike ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τις παγκόσμιες προκλήσεις
  • Bike ρούχα, Αθλητισμός Jersey, Ποδηλασία Jersey, Bike Jersey, Άσκηση Fabric Ένδυση, πλεκτό ύφασμα, πλεκτών υφασμάτων

αθλητικών ειδών, ρυθμική γυμναστική φορούν, ενδύματα άσκηση, ρούχα γυμναστικής, είδη ένδυσης γυμναστήριο, προπόνηση εργαλείων, την εργασία τα ρούχα, το έργο-out φορμάκια Υγρασία Απορροφητικό ύφασμα είναι χαράζοντας τις νέες εξειδικευμένες αγορές και αναμένεται να συνεχίσει να αναπτύσσεται αθλητικών ειδών, ρυθμική γυμναστική φορούν, ενδύματα άσκηση, ρούχα γυμναστικής, είδη ένδυσης γυμναστήριο, προπόνηση εργαλείων, την εργασία τα ρούχα, το έργο-out φορμάκια

υφάσματα διαχείριση υγρασία, την υγρασία ύφασμα ύγρανση, υγρασία απορροφητικό ύφασμα, ύφασμα υγρασία

Από το ποδήλατο έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή υπαίθριες δραστηριότητες, η αγορά των φανέλα ποδήλατο απόδοση έχει διευρυνθεί τα τελευταία χρόνια και αναμένεται να αυξηθεί κατά τα επόμενα χρόνια.

Ποδηλασία jersey έγινε αρχικά από το μαλλί, το οποίο είναι όμορφο και ζεστό για κρύες συνθήκες όμως δεν είναι σίγουρα μια καλή ιδέα για το βαρύ δραστηριότητες. Εκτός αυτού, θα γίνει τόσο βαριά, όταν βραχεί.

Ο άνθρωπος-τρελών ίνες πολυεστέρα άλλαξαν φανέλες του κύκλου που έχει την καλύτερη απορρόφηση της υγρασίας. Οι αναβάτες μπορούν να απολαύσουν το ποδήλατο περισσότερο και να αισθάνονται άνετα σε οποιαδήποτε θερμοκρασία.

Πολυεστερικό ύφασμα είναι ένα ισχυρό και ανθεκτικό συνθετικό ύφασμα. Στεγνώνει γρήγορα πολυεστερικό ύφασμα και μπορεί να πλένονται ή στεγνό καθάρισμα μόνο, ελέγξτε έτσι ετικέτες σας.

Μια ανάλυση που δημοσιεύθηκε από την Just-Style καταλήγει στο συμπέρασμα ότι αθλητικά απόδοση έχει αυξηθεί 19,4% κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και θα συνεχίσει να είναι έτσι. Μεταξύ των πιο hot πλεκτό ύφασμα πωλήσεων ήταν υγρασία ύφασμα διαχείριση (MMF), αθλητικά είδη και αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται.

Το πλέξιμο της τεχνολογίας ύφασμα, τις δεξιότητες και την ικανότητα σχεδιασμού και ανέπτυξε τα οποία διεγείρουν MMF αθλητικά συνεχίσει να αυξάνεται. Οι κατασκευαστές μεταθέσουν την προσοχή τους στο high-end υγρασία απορροφητικό ύφασμα και να εισαγάγει εξελιγμένα υλικά, όπως ίνες άνθρακα, πολύ υπέρυθρες ίνα, UV-cut ινών, αντι-βακτήρια ινών και μείον ινών ιόντων χρησιμοποιούνται στην κατασκευή αθλητικών επιδόσεων, π.χ. ποδηλασία φανέλες. Από την άλλη πλευρά, ένας μεγάλος αριθμός

των καταναλωτών χώρα όλο και μεγαλύτερη σημασία για τις επιδόσεις της ένδυσης, καθώς και.

Απόδοση jersey είναι ένα θέμα για το σοβαρό αθλητή, αλλά για την πλειοψηφία των επιδόσεων ποδήλατο αναβάτες »φανέλα είναι κυρίως για« άνεση ».

Βασικά, είναι καλύτερα να έχουμε μια καλή κατάσταση των ΑΚΧΑ ρούχα ποδηλασίας, καθώς ο αναβάτης παίρνει ζεστό και ιδρώνει, ενώ ποδηλασία. Unbreathable ρούχα ποδήλατο κρατά ιδρώτα μέσα στο ύφασμα και κολλά στο δέρμα το οποίο είναι πραγματικά ενοχλημένος αναβάτες. Από την άποψη των ειδών ένδυσης ποδήλατο MMF, θα πρέπει να κρατήσει τον αναβάτη πιο δροσερό, πιο καθαρό και πιο ξηρό μετά από μια μακρά ποδηλασία ώρα.

Έτσι, τι είναι MMF;
Υγρασία ύφασμα διαχείριση (MMF), ονομάζεται επίσης ύγρανση της υγρασίας ύφασμα, υγρασία απορροφητικό ύφασμα ή ύφασμα υγρασία. Είναι ορίζεται ως η ικανότητα της υγροσκοπικότητα ύφασμα και κρατώντας στεγνό. Οι high-end υφάσματα διαχείριση υγρασίας αποφασιστεί από εξελιγμένα υλικά, όπως ίνες ή νήματα. Η ίνα είναι η μικρότερη ορατή μονάδα κάθε κλωστοϋφαντουργικό προϊόν. Ίνες είναι ευέλικτη και μπορεί να περιστρέφεται σε νήμα και να γίνει σε υφάσματα.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα επηρεάσουν την απόδοση των υφασμάτων, όπως είναι το σχήμα ινών, τη δομή νήματα, υφαίνει τη δομή, την πυκνότητα του υφάσματος ανά τετραγωνικό μέτρο και μετά από διαδικασία βαφής είναι σημαντικοί παράγοντες. Οι βιομηχανίες ινών αναπτύξει διάφορες ειδικές ενότητες για διαφορετικούς σκοπούς.

Οι περισσότεροι ύφασμα ύγρανση της υγρασίας έχει σχεδιαστεί ειδικά πλέξιμο δομή σε δύο επιφάνειες, η οποία ύφασμα είναι σε θέση να μεταφέρει την υγρασία από την εσωτερική επιφάνεια προς την εξωτερική επιφάνεια και να κρατήσει το δέρμα στεγνό και άνετο.

Όπως ύφασμα υγρασία έχει γίνει ένα από τα βασικά κριτήρια απόδοσης στη βιομηχανία αθλητικών ειδών του σήμερα, μια νέα μέθοδο που ονομάζεται tester διαχείριση υγρασία έχει αναπτυχθεί για την αξιολόγηση κλωστοϋφαντουργίας διαχείρισης υγρασίας. Αυτή η νέα μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετρήσει ποσοτικά μία ικανότητα ένα ύφασμα για τις εμπορευματικές μεταφορές τρόπο και τη συνολική ικανότητα διαχείρισης της υγρασίας.

Έρευνα
για τα συναφή προϊόντα

Δωρεάν Swatch για τους κατασκευαστές αθλητικών ειδών Έτοιμο eSupport

Για LIVE HELP ... απλά κάντε κλικ στο "Online Ready-eSupport ", οι ειδικοί μας θα μαζί σας στον αέρα.

Δωρεάν Swatch για τους κατασκευαστές αθλητικών ειδών Προϊόντα

Δίκλινο Jersey

Δίκλινο Jersey

66% πολυεστέρας ...
περισσότερο
Πλεκτών υφασμάτων

Πλεκτό ύφασμα

Nylon (440D/87F) ...
περισσότερο
Μονόπλακο

Μονόπλακο

92% Polyester ...
περισσότερο
Fishnet Fabric

Fishnet Fabric

91,5% Polyester ...
περισσότερο
Ύφασμα Eye Bamboo Bird της Carbon

Ύφασμα Eye Bamboo Bird της Carbon

περισσότερο
Ενιαία Fabric Οπή

Ενιαία Fabric Οπή

περισσότερο
Φανέλα

Φανέλα

92% Nylon ...
περισσότερο
Fishnet, Ύφασμα Ροδάκινο

Fishnet, Ύφασμα Ροδάκινο

περισσότερο
Μπαμπού Ύφασμα ύγρανση του άνθρακα

Μπαμπού Ύφασμα ύγρανση του άνθρακα

περισσότερο

Δωρεάν Swatch για τους κατασκευαστές αθλητικών ειδών Μετοχή

Δωρεάν Swatch για τους κατασκευαστές αθλητικών ειδών Επιλογή

PDF Download Κατεβάστε το αρχείο PDF

English | Română | Indonesia | Deutsch | Việt | ไทย | Nederlands | Français | česky | Русский | Español | 한국어 | العربية | Ελληνικά | Português | 日本語 | हिन्दी | Italiano | Close