Fabric de gestionare Umiditatea Păstrează Cool & Dry cu Sport Jersey, Ciclism Jersey, Bike Jersey, Fabric Exercitarea Îmbrăcăminte, tricot, de tricotat Fabric

  • Haine Bike pregăteşte pentru a face faţă provocărilor globale
  • Haine cu bicicleta, Sport Jersey, Ciclism Jersey, Bike Jersey, Fabric Exercitarea de îmbrăcăminte, tricotate Fabric, Fabric de tricotat

sport, gimnastica ritmica uzura, îmbrăcăminte exerciţiu, haine de fitness, sală de gimnastică de îmbrăcăminte, unelte de antrenament, locul de muncă-out haine, lucru-out Tricouri Umiditatea este Fabric absorbante Sculptare noi pieţe de nişă şi este de aşteptat să continue să crească sport, gimnastica ritmica uzura, îmbrăcăminte exerciţiu, haine de fitness, sală de gimnastică de îmbrăcăminte, unelte de antrenament, locul de muncă-out haine, lucru-out Tricouri

ţesături de management de umiditate, umiditate tesatura wicking, umiditate tesatura absorbant, tesatura de umiditate

Din moment ce bicicleta a devenit una dintre cele mai populare activităţi în aer liber, piaţa pentru biciclete Jersey performanţă a extins în mod semnificativ în ultimii ani şi este de aşteptat să crească în următorii câţiva ani.

Ciclism Jersey a fost iniţial făcute din lână, ceea ce este frumos şi cald pentru condiţii de frig cu toate acestea, cu siguranta nu este o idee bună pentru activităţi grele. În plus, acesta va deveni atât de grele, atunci când acesta devine umed.

Omul-nebun fibre de poliester schimbat tricouri ciclu care a absorbţiei de umiditate mai bine. Riders se pot bucura de plimbări cu bicicleta mai mult si sa se simta confortabil in orice temperaturi.

Tesatura din poliester este o ţesătură puternice şi durabile sintetice. Se usuca repede si tesatura din poliester pot fi lavabile sau uscat curat numai, asa ca verificati etichetele.

O analiză publicată de Just-Style concluzionează că sport de performanţă a crescut de 19,4% în ultimii patru ani şi va continua să fie aşa. Printre material mai tare de vânzare tricot a fost tesatura de management de umiditate (MMF) sport şi este de aşteptat să continue să crească.

Tehnologia de tesatura de tricotat, abilităţilor şi capacităţii de proiectare sunt bine dezvoltate, care stimulează FPM sport continua să crească. Producătorii trecerea atenţia lor la umiditate tesatura high-end absorbant şi să introducă materiale sofisticate, cum ar fi fibra de carbon, de departe infraroşu fibre, UV-fibre tăiate, anti-bacterii şi fibre de ioni minus sunt utilizate în a face sport de performanţă, de exemplu, tricouri cu bicicleta. Pe de altă parte, un mare număr de

consumatorilor loc importanţă în creştere cu privire la îndeplinirea apparels, de asemenea.

Performanţă Jersey este o problemă pentru atlet serios, dar pentru majoritatea pilotilor "Jersey ciclism de performanţă este cea mai mare parte despre" confort ".

Practic, e mai bine să aibă o stare bună de fond ale FPM haine cu bicicleta, deoarece pilotul devine fierbinte şi transpiraţii în timp ce ciclism. Îmbrăcăminte biciclete păstrează transpiraţie irespirabil în interiorul tesatura si se lipeste pe piele, care este într-adevăr călăreţi iritat. În ceea ce priveşte îmbrăcămintea biciclete FPM, aceasta ar trebui să ţină rider rece, mai curat şi mai uscat, după o oră cu bicicleta lung.

Deci, ce este FPM?
De gestionare a tesatura de umiditate (MMF) este numit, de asemenea, wicking tesatura de umiditate, umiditate tesatura absorbant de umiditate sau tesatura. Este definită ca fiind capacitatea de higroscopicitate ţesături şi menţinerea uscată. High-end ţesături de management de umiditate sunt decise de materiale sofisticate, cum ar fi fibre sau fire. O fibră este cea mai mică unitate vizibilă de orice produs textil. Fibrele sunt flexibile şi pot fi filate în fire şi a făcut în ţesături.

Există mulţi factori ar putea afecta performanţa de tesaturi, cum ar fi forma de fibre, structura fire, tesaturi structura, densitatea de tesatura pe metru pătrat şi după procesul de colorare sunt factori majori. Industrii de fibre dezvoltat diferite secţiuni speciale pentru scopuri diferite.

Cele mai multe wicking tesatura de umiditate a structurii de tricotat de construcţii proiectate pe două suprafeţe, care tesatura este capabil de a transfera umiditate de la suprafaţa interioară la suprafaţa exterioară şi să păstreze pielea uscată şi confortabilă.

Deoarece tesatura de umiditate a devenit unul dintre criteriile de performanţă cheie în industria de sport de astăzi, o nouă metodă numită de management tester de umiditate este dezvoltat pentru a evalua proprietăţile textile umiditate de management. Această nouă metodă poate fi utilizată pentru a măsura cantitativ-o tesatura de o capacitate de transport cale şi globale de gestionare a capacităţii de umiditate.

Căutare
pentru produse conexe

Swatch gratuit pentru producătorii de sport Ready-eSupport

Pentru LIVE HELP ... doar să faceţi clic pe "online Ready-eSupport ", specialistii nostri va cu tine în aer.

Swatch gratuit pentru producătorii de sport Produse

Dublă Jersey

Dublă Jersey

66% poliester ...
mai mult
De tricotat Fabric

Tricot

Nylon (440D/87F) ...
mai mult
Single Jersey

Single Jersey

92% poliester ...
mai mult
Fishnet Fabric

Fishnet Fabric

91,5% poliester ...
mai mult
Bamboo Bird Carbon ochi Fabric

Bamboo Bird Carbon ochi Fabric

mai mult
Unică Inel Fabric

Unică Inel Fabric

mai mult
Jerseu

Jerseu

92% nylon ...
mai mult
Fishnet, Fabric Peach

Fishnet, Fabric Peach

mai mult
Bamboo carbon wicking Fabric

Bamboo carbon wicking Fabric

mai mult

Swatch gratuit pentru producătorii de sport Împărtăşi

Swatch gratuit pentru producătorii de sport Opţiune

download pdf Descarcă PDF

English | Română | Indonesia | Deutsch | Việt | ไทย | Nederlands | Français | česky | Русский | Español | 한국어 | العربية | Ελληνικά | Português | 日本語 | हिन्दी | Italiano | Close