Moisture Management Fabric houdt Cool & Dry met Sport Jersey, Fietsen Jersey, Bike Jersey, Exercise Kleding Fabric, Gebreide Stof, Breien Fabric

  • Fiets kleding gearing up om mondiale uitdagingen aan te gaan
  • Fiets kleding, Sport Jersey, Fietsen Jersey, Bike Jersey, Exercise Kleding Fabric, Gebreide Stof, Breien Fabric

sportkleding, ritmische gymnastiek slijtage, oefening kleding, fitness kleding, gym kleding, training gear, work-out kleding, work-out leotards Vocht absorberende stof is Carving nieuwe nichemarkten en zal naar verwachting blijven groeien sportkleding, ritmische gymnastiek slijtage, oefening kleding, fitness kleding, gym kleding, training gear, work-out kleding, work-out leotards

vochtigheidsmanagement stoffen, vocht wicking stof, vocht absorberende stof, vocht stof

Sinds fietsen is uitgegroeid tot een van de meest populaire outdoor-activiteiten, is de markt voor performance fiets trui sterk gegroeid in de afgelopen jaren en zal naar verwachting groeien in de komende jaren.

Wielertrui werd oorspronkelijk gemaakt van wol, dat is lekker warm voor koude omstandigheden maar het is niet zeker een goed idee voor zware activiteiten. Daarnaast zal het zo zwaar als het nat wordt.

Man-mad polyestervezels veranderd cyclus van truien die heeft een betere vochtopname. Ruiters kunnen genieten van het fietsen en zich gerust voelen in elke temperaturen.

Polyester stof is een sterke en duurzame synthetische stof. Polyester weefsel droogt snel en kan worden gewassen of chemisch reinigen alleen, dus uw tags te controleren.

Een analyse gepubliceerd door Just-Style concludeert dat de prestaties sportkleding heeft 19,4% gestegen in de afgelopen vier jaar en zal ook zo blijven. Onder de heetste verkopende gebreide stof was vochtigheidsmanagement stof (MMF) sportkleding en zal naar verwachting blijven groeien.

Het breien weefsel technologie, vaardigheden en design mogelijkheden zijn goed ontwikkeld die stimuleren MMF sportkleding blijven groeien. Fabrikanten hun aandacht verschuiven naar de high-end vochtabsorberend materiaal en de invoering van geavanceerde materialen, zoals koolstofvezel, glasvezel verre infrarood, UV-cut vezels, anti-bacterie vezel-en min-ion vezels worden gebruikt bij het maken van de prestaties sportkleding, bijvoorbeeld wielershirts. Aan de andere kant, een groot aantal

van de consumenten steeds grotere belang aan de prestaties van de kleding ook.

Prestaties van jersey is een probleem voor de serieuze sporter, maar voor de meerderheid van de renners 'performance wielertrui is meestal over "comfort".

Kortom, het is beter om een goede conditie hebben van MMF wielerkleding omdat rijder wordt heet en zweet tijdens het fietsen. Verstikkend fiets kleding houdt zweet in de stof en stokken op de huid die echt is geïrriteerd rijders. In termen van MMF fietskleding, moet het houden ruiter koeler, schoner en droger na een lange uren fietsen.

Dus, wat is MMF?
Vochtigheidsmanagement stof (MMF) is ook wel vochtafvoerende stof, vocht absorberende stof of vocht stof. Het is gedefinieerd als het vermogen van de hygroscopiciteit stof en drooghouden. High-end vochtigheidsmanagement stoffen worden vastgesteld door geraffineerde materialen zoals vezels of garens. Een glasvezel is de kleinste zichtbare eenheid van een textielproduct. Vezels zijn flexibel en kunnen worden tot garen gesponnen en gemaakt in de stof.

Er zijn vele factoren zouden de prestaties van stoffen, zoals vezels vorm, garen structuur, weeft de structuur, de dichtheid van stof per vierkante meter en na de kleurstof proces van invloed zijn belangrijke factoren. De vezel-industrie ontwikkeld, diverse speciale afdelingen voor verschillende doeleinden.

De meeste vochtafvoerend materiaal is speciaal ontworpen breien structuur op twee oppervlakken, die stof is in staat om vocht transfer van inwendige oppervlak tot buitenkant en de huid droog en comfortabel te houden.

Omdat vocht stof is uitgegroeid tot een van de belangrijkste prestatie-criteria in sportkleding industrie van vandaag, een nieuwe methode genaamd het vocht beheer tester is ontwikkeld om vocht te reguleren textiel te evalueren. Deze nieuwe methode kan gebruikt worden om kwantitatief te meten van een stof is een manier transportcapaciteit en de totale vochtigheidsmanagement capaciteit.

Zoeken
voor aanverwante producten

Gratis Swatch voor sportkleding fabrikanten Kant-en-eSupport

Voor Live Help ... klik dan op "Online Ready-eSupport ", onze specialisten zullen met u in de lucht.

Gratis Swatch voor sportkleding fabrikanten Producten

Double Jersey

Double Jersey

66% Polyester ...
meer
Breien Fabric

Gebreide stof

Nylon (440D/87F) ...
meer
Single Jersey

Single Jersey

92% Polyester ...
meer
Fishnet Fabric

Fishnet Fabric

91,5% Polyester ...
meer
Bamboo Carbon Bird's Eye Fabric

Bamboo Carbon Bird's Eye Fabric

meer
Single Oogje Fabric

Single Oogje Fabric

meer
Jersey

Jersey

92% Nylon ...
meer
Visnet, Peach Fabric

Visnet, Peach Fabric

meer
Bamboe Carbon Wicking Fabric

Bamboe Carbon Wicking Fabric

meer

Gratis Swatch voor sportkleding fabrikanten Delen


English | Română | Indonesia | Deutsch | Việt | ไทย | Nederlands | Français | česky | Русский | Español | 한국어 | العربية | Ελληνικά | Português | 日本語 | हिन्दी | Italiano | Close